torstai 27. kesäkuuta 2013

Kullattua korallia

Olipa taas tänään erityisen hankala päättää millä lakkaisi.. Aika kauan tuli pengottua laatikostoa että jotain löytyi. Ja nämäkin suunnilleen yksi kerrallaan, yhdellä kun sai lakattua niin uudestaan penkomaan.. :D 
Ensin meinasin testailla eilen ostamani OPIn mutta päädyinkin sitten vähän vaaleampaan väriin...


Käytetyt lakat, Mereneidin alus- ja päällyslakka, China Glaze Coral Star, Golden Rose Paris 319 ja essence gold fever.

Semmonen sekamelska. ChG oli vielä kokeilematta, oli niitä miitistä ostettuja. Yksinään vähän ehkä mummosävyinen ens alkuun, kauaa en katsellut tuota yksinään niin en osaa vielä sanoa olisiko hän alkanut näyttämään kivemmalta :D Päädyin sitten kuorruttamaan sen kerroksella 319:ä.  (mua niin ärsyttää pelkät numerot niminä!) Ihan kiva söpö pinkihtävä kimmellys siitä tulikin. Vähän jo parempi. Vaan kun ei riitä niin ei riitä. Siinä vaiheessa olikin sitten kahta hankalampi taas hakea sitä seuraavaa kaveria tälle lakkaukselle.. Tarroja? Leimoja? Siirtokuvia? Mitämitämitä. Ja mikäs väri sopii korallin kanssa? Siinä piti jo googletella sopivaa väriä kaveriksi. 
Essencen löysin. Selvä, töpötellään tyviin joku söpö liu'un tapainen.. Siinä vaiheessa vähän ärsytti, ois voinu jättää ton golden rosen pois ihan kokonaan. Sen siitä saa kun ei osaa suunnitella lakkauksia! :D
Tän lakkauksen kanssa tuil kyllä rääkättyä ihoa ihan kunnolla. Edellinen lakkaus kun sisälsi kerroksen glitteriä niin poisto tapahtui foliotekniikalla. Kannatti tosiaan töpötellä ilman että suojasi ihoa mitenkään, nyt on kädet rutikuivat kun tuota glitteriä sai hinkata sormilta hetken aikaa.. 





Ja taas kerran voi todeta että luonnossa kirkkaampi. Mutta joka tapauksessa, ihan söpöt näistä tuli, aika hempeät tyttömäiset.. Ja tuijottelua aiheuttavat nämäkin. 
Näillä siis alkaa kesäloma! Huomenna aamuvuoro vielä ja sit kolme viikkoa vapautta :D

Sain 2-vuotishääpäivälahjan mieheltäni etukäteen, 1.7 ois virallinen päivä. Kalevalakorun pronssinen sormus, Talon Sydän <3 Aiemmin olen saanut saman sarjan riipuksen ja korvakorut myös mieheltä. Pronssikorut on ihania! Juhlissahan niitä tulee käytettyä, mutta arkenakin on mieheltä saatu hopeakoru kaulassa, sama riipus ollut käytössä reilun 6 vuotta lähes tauotta :)

Toisenlainen haaste



Misify esitti blogissaan kiinnostavia kysymyksiä ja haastoi muutkin kynsibloggaajat pohtimaan suhtautumistaan tähän harrastukseen. Eli kysymykset olivat seuraavat:

Miten suhtaudutte kynsilakkojen määrään/harrastukseen menneeseen rahaan?
Kuinka kynsilakoista luopuminen: helppoa vai vaikeaa? 
Entäs myönnättekö nauttivanne kynsillä saadusta huomiosta? 


Raha on yleisestikin ottaen mulle stressaava aihe. Yritän siis aika tarkkaan pitää huolta siitä ettei se lopu kesken, ja tästä johtuen yleensä olen pohtinut hankintoja melko kauan. Suurin osa lakoistani onkin siis kirpputorihankintoja ja halpismerkkejä, näitä ns. hienompia merkkejä olen uutena ostanut muistaakseni vain 7 kappaletta, ja nekin kaikki alennuksessa. Kymmenen euron hinta alkaa lakkapullosta olla jo aika niillä rajoilla että raaskinko ostaa, useimmiten en. Toisekseen arvokkaamman kynsilakan käyttö on mulle välillä vaikeaa, ettei se vaan lopu :D Vaikka käytettäväksihän ne on tarkoitettu..
Kynsilakkojen määrä taas on kasvanut aika hurjaksi jo, varsinkin kun ottaa huomioon sen että harrastusta on kestänyt vasta noin 4 kuukautta. Melkein 170 pulloa niitä on. Yhtäkään lakkapulloa en ole tyhjäksi saanut, enkä tiedä moniko lakoista on vielä testaamatta. Aika moni, käyttöasteestakaan sitä ei voi päätellä kun tosiaan on sitä kirpparitavaraa. Onneksi aika iso osa kirppiksiltä löydetyistä on ollut hinnaltaan luokkaa 20 senttiä - 2 euroa.. :D Aika kova hinta tulisi silti varmaan. En ala laskemaan.. :P
On se silti ihan kiva kun on valinnanvaraa. Ja nyt kun jonkun verran olen harjoitellut pikkutarkempia koristeluja lakoilla, niin niitä värejäkin tarvitsee useampia yhteen lakkaukseen. Ja muutenkin, johonkin tarvitaan mattaa, toiseen hiekkaa, lastulakoista ja muista kimalluksista puhumattakaan. Ja tohon mun lukuun sisältyy myös alus-ja päällyslakat.
Ja kyllä mä lasken kynsilakkaharrastuksen myös keräilyharrastukseksi omalta osaltaan.

Jokunen lakka on tullut myytyä tai vaihdettua. Vähän enemmän pitäisi silti sitä puolta harjoitella.. Vähän vaan hankalaa silti vaikka haluaisikin joistain luopua.. Facebookin kirppisryhmissä olen pari kertaa jotain myynyt, mutta suurin osa noista pois joutavista on halpismerkkejä jotka eivät välttämättä houkuttele kovin monia, yleensä tuolla menee juuri ne hienommat merkkilakat paremmin.. Pitää varmaan pistää blogissa kierrätysarvontaa pystyyn :D

Ja totta vie nautin kynsillä saadusta huomiosta :D Mukavaahan se on jos kynnet huomataan, varsinkin jos niihin on käyttänyt aikaa :) Eniten huomiota ovat tähän mennessä herättäneet jääkiekon mm-kisojen finaaliviikonloppuna kynsillä olleet suomenliput, aika monta kommenttia sain töissä :)
Ja itsekin niitä onnistuneita kynsiä on aina mukava tuijotella.

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hetken mielijohteesta..

Tehtiin tänään pieni reissu pääkaupunkiseudulle. Aamulla siis tuli yhtäkkiä mieleen et hei, lähetääs käymään Korkeasaaressa! Olikin aika upea ilma, muutama kyllä naamakirjassa päivitteli et miten tollasella helteellä jaksaa.. :D No, tarpeeksi vettä mukana ja aurinkovoidetta pinnassa tietty. :)

Nallekarhut köllötteli siellä varjossa.. tällä oli ihan samat elkeet kuin meidän koiralla, sekin on aina seinää vasten koivet mitenkuten ylöspäin :D


Mun lemppareita on Africasia- ja Amazonia-talot, tollanen hieno kärmes siellä poseerasi :D 



Toinen arvonsa tunteva poseeraaja.. Törkeen pitkä pyrstö!


Joutsenperhe! <3


Oli kyllä ihan kiva käydä sielläkin taas, tytär ei vielä jaksanut hirveen kauaa olla kiinnostunut elukoista, enemmän katseli ihmisiä :D Korkeasaaren jälkeen oli jo vähän nälkä niin ajeltiin siitä sitten Itikseen, subit käytiin haukkaamassa ja muutenkin pyörittiin siellä. Siitä on kyllä kauan kun olen viimeksi siellä käynyt, hämärä muistikuva että yhden kerran aiemmin vaan.. Kiva kun ei vaan ollut mitään opasteita mistä mitäkin löytyy, aika harhailuksi meni. Seppälän sentään löysin, 5 lakkaa lähti sieltä matkaan. Viereisessä Prismassakin käytiin, siinä oli Emotion myös vieressä niin sieltä lähti vielä OPI joukon jatkoksi :) Prismasta isäntä osti pari paitaa, ja lapsonenkin sai lelupuhelimen ja sellaisen kankaisen leikkitunnelin.. :)


OPIn You only live twice, Golden Rose Rich Color 28 ja Jolly Jewels 108, Tiia Vanhatapio Sangria, Moss ja Black Bird

Tulipas tällä reissulla tummasävuinen valikoima, outoa! Hui, kylläpä on taas lakkoja tullut osteltua.. :D Apuva. Loman jälkeen pitää kyllä vähän rauhoittua. Sitäpaitsi niitä on aika monta jo. Millon mä kerkeen käyttämään edes näitä kaikkia.. :D

Pikku pikku bikineissä...

On muuten myös blogilistalla mahdollisuus seurailla nyt minuakin. Lisää suosikiksi-nappula lisätty tuonne reunaan..

Joo ois ollu ihan hyvä lojua bikineissä tänään. Kuuma. Ja tuo otsikko tulee päivän lakkauksesta, kuinkas muuten. Lakkaushaaste-ryhmässä viikon haasteena on keltainen, ja ostin just Maybellinen Polka Dots-sarjan lakan Chalk Dust. Eli tuon mustavalkoisen. Jotenkin olin alkanu lämpenemään Confettikselle, ja nyt oli sattunut ilmestymään tämä mustavalkoglitter, joka on isommassa pullossa, halvempi ja ainakin omasta mielestäni kivemman näköinen, glitteriä on tiheämmässä. Joten Valinta ei ollut vaikea.. :D Sattuipa vielä lisäksi niin, että Sokoselta lähdin hakemaan ja nyt on alet käynnissä, tuohan ei ilmeisesti olisi kuulunut aletuotteisiin mutta kyllä siitäkin vaan alennus tuli :D (Saman sarjan pinkki lakka näyttäisi myös aika kivata... mikä glitterharakka musta on muka tullut???)
Lakkauksessa siis keltaisen virkaa toimittaa Wild&Mild Neon Chic. 




No voi elämä miten voikin olla vaikea saada tosta kuvia. Näyttää joissain kuvissa vihreältä eikä keltaiselta. Ja näköjään kynsinauhoillakin vielä jotain kellertävää vai onko ne vaan kuivat kun en livenä näe? No antaa olla. Joka tapauksessa nämähän on aika pirtsakat! Piti nyt testata ihan koko kynnelle tuota liitupölyä, pitää vaan ottaa jossain välissä uusintakierros sellaisen lakan kera mistä näkisi kunnolla myös nuo valkoiset glitterit :D 
Nyt huomasin että parit glitterit vähän törröttää, pitää varmaan laittaa vielä toinen kerros päällyslakkaa..

Muitakin ostoksia tuli tehtyä.. Mavalan kynsinauhavesi, eli cuticle remover.. En nyt siitä ennen-jälkeenkuvia alkanut ottamaan, Vähän pitää ihmetellä vielä millä tekniikalla kannattais tuota käytellä. Kuitenkin jonkinlaisen tuloksen sain aikaiseksi, on nuo nyt vähän siistimmät. 
Kynsijuttujen lisäksi Sokoksen alesta, siis ihan oikeasti aletuote, heräteostos sanan varsinaisessa merkityksessä... Ihanat appelsiinintuoksuiset vartalovoi ja suihkusaippua :) Samassa paketissa siis.  Muita tuoksuja oli kaakao ja oliivi mutta kaakao tuoksui vähän turhan ällömakealle ja oliivi ei nyt vaan kiinnostanut, sitä en edes nuuskinut. :D


Noiden lisäksi posti toi kynsinauhantyöntimen, varpaidenerottelijat ja lasikuitunauhaa, joita en nyt alkanut kuvailemaan. Listan viimeinen siis kynsihaavereiden paikkailuun, testasinkin jo kun piti uusia paikka tuosta peukalosta. Sitä on kyllä sen verran pitkä pätkä että varmaan riittää aika pitkän aikaa, ellen nyt joka viikko ala jokaista kynttä ruhjomaan ensiapua vaativaan kuntoon.. *kopkop* Tykkään kyllä tästä enemmän kuin teepussista, huomattavasti huomaamattomampi ( :D ) paikkaus tulee tuolla. Liimaahan tuonkin kanssa toki tarvitaan.. 

Asiasta kukkaruukkuun: Nuo cesarshopin kynsinauhaöljypullot on aika hemmetin epäkäytännöllisiä muodoltaan. Onnistuin kaatamaan toisen omistani, reilun sentin sit otti ja vajui.. Sit oltiinkin kynsinauhaöljyssä kyynärpäitä myöten.  Tuoksun vadelmalta.


sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

From fail to nail.. tai ainaki melkein

Pitäis ihan selkeästi opetella ottamaan noita kuvia jo lakkaamisen aikana. Mut ku ei muista.. No, ei voi just ny mitään sille asialle. 
Näin vähän aikaa sitten youtubessa cutepolishin tuton marmorikynsiin, oli mun mielestä niin upeat että oli tietty ihan pakko kokeilla. Helpot, mukamas! Juu nii ihan varmasti. Ei mun taidoilla.. Eli joo, ei onnistunu. Videossa siis aloitetaan töpöttelemällä pohjavärin päälle kelmulla toista lakkaa ihan hennosti, ja päälle vesimarmorointi, luulis olevan jopa jälkimmäisen osan tosiaan helppo kun vain yksi lakka ja joku suihkepullo millä sais kuvion lakkaan.. Ensinnäkin onnistuin tuhrimaan kelmulla liikaa lakkoja kynsille. Enkä toisekseen testaillessa löytäny omista suihkepulloista sellasta joka toimis vesimarmoroinnissa.. Pyh ja pah, uusiksi meni siis suunnitelmat. 
Kello oli sen verran jo paljon että en alkanu poistamaan pohjaa. Tai en ihan heti halunnu luovuttaa. Olin valkannu vaaleanruskean värimaailman. En nyt tiedä millanen ois ollu näillä väreillä lopputulos jos alkuperäinen suunnitelma ois toiminu? Pitää varmaan ostaa suihkutettavaa desinfiointiainetta jos se pelittäis, ja tehdä vaikka joku siniharmaa versio. Aikani ihmettelin kynsiä ja ne rupes näyttämään vähän turkilta.. No niistä tuli sitten leopardit! Vähän rauhallisempi kissa tällä kertaa, edellinen tekemäni kissaeläin oli erittäin räikeä pinkki. Ja viime kerrasta viisastuneena päätin laittaa kuosin vain osalle kynttä, kun on kuitenkin hiukan räväkämpi kuvio kyseessä, ainakin minun kynsilleni. Olikin ihan hyvä veto, epämääräinen kelmukuvio alkoikin näyttää ihan mukavalta kun oli saanut mustakultaiset täplät kylkeensä! Itse ainakin olen ihan tyytyväinen lopputulokseen!



Ihan rutikuivat kädet taas, varsinkin kynsinauhat kun edelliset lakkaukset piti glitterin takia poistaa foliotekniikalla.. Ilman tota tekniikkaa en kyllä varmaan jaksais glittereitä käyttää! Löysin muuten ihan omasta lähikaupasta x-tran kynsilakanpoistoainetta! Vaatimattomat 4 pulloa hamstrasin, tässä kylässä ei vissiin kovin moni kynsiään lakkaile kun siellä on tuota ainetta kuulemma ollut koko ajan.. :D Mitenköhän en oo sieltä osannu katsoa, ihan turhaan ostanu muita aineita pari kertaa. Prismassa sitä ei edelleenkään ollu. Pitääkö hakea kohta loputkin tökötit salen hyllystä..
Nämäkin piti nyt väen väkisin tunkea lakkaushaaste-ryhmään, juhannuskynnet aiheena, eikö juhannuspäivänä tehdyt kynnet ole juhannuskynnet.. :D 
Jännästi alkaa tämäkin kuosi miellyttää, nyt jo suunnitelma seuraavan kissan päänmenoksi! :D
Miltä kuulostaisi lumileopardi? :)

torstai 20. kesäkuuta 2013

Ne on karkkeja

Eve ilahdutti aamuani tunnustuksella, kiitos! :)



I love your blog tunnustuksen säännöt ovat seuraavanlaiset.
Kopioi post it- lappu blogiisi.
Kiitä linkin kanssa bloggaajaa joka antoi tunnustuksen.
Anna tunnustus 5 bloggaajalle ja kerro siitä pienellä viestillä.
Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post- it lapulla ja toivo että bloggaajat jakavat sitä eteenpäin :)

Hyi mua, en jaksa alkaa miettimään eteenpäin jakamista.. :D Vastahan mä tätä jaoinkin niin ei se niin tuhmaa ole.

Jaa mitäs muuta sitten.. Jos lakkaukset. Ne on neonkarkkeja :P Tässä aamulla tulikin edelliseen postaukseen kommenttia erään miitistä ostamani lakan ihanuudesta, ja kappas, sehän on mulla kynsillä! Ei tosin yksin.. :)


Eli tässä kaksin kappalein uusia söpösiäni! China Glaze Purple Panic (Neon) ja Golden Rose Jolly Jewels 109. Sanoisin heidän tulevan hyvin toimeen keskenään! Aika herkullisen näköiset tuli! On kyllä kirkkaampi luonnossa. En tiedä olisiko ulkona saanut värin paremmin kuviin, mutta kun siellä sataa ja piti saada kuvattua ja blogiin jo kun töihin pitää lähteä. 


.
Nyt on paremmin oikean peukalon teepussipaikka kestänyt, vielä ei ole uusiksi tarvinnut tehdä. Oikea keskisormi vaan otti osumaa tällä kertaa, onneksi lähti vaan pala kulmasta. Tulipa sitten lyhennettyä vähän kaikkia, vaikka ei sitä kuvasta näe. Vähän kulmikkaampi malli taas.
Onneksi tämä lakkaus miellyttää omaa silmää, glitterin poisto ei ihan heti houkuttele. 
Huominen onkin vapaa, mutta viikonloppu menee töissä. Mies jää tän päivän jälkeen lomalle, mulla olisi vielä viikko.. Sit olis varmaan mökkeilyä tiedossa, saa nähdä mitä muuta keksitään :)
Hyvää juhannusta!

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Miittipostaus, osa 3

Vielä on esittelemättä muilta miittiläisiltä ostetut aarteet! Ei niitäkään ihan vähän ole, huuupppss... :D


Seche Vite, testattu on jo ja tykkään kyllä :) Wild & Mildit nimiltään Neon Chick ja Orange Sun. Ja viimeisenä jonossa Sinful Colors, Patrika. Huomaa kyllä että on kesä! On niin kirkasta nyt että... :)


China Glazet Coral Star ja Purple Panic (Neon). OPIn lakka on Mamma Mia. Kovasti löytyi sävyjä mitä ei ennestään mulla ollut! 


Ja nyt leimaustakin pääsen harjoittelemaan, stamperi ja kolme laattaa löytyi, ja vielä joukon jatkona kolme sivellintä. Nyt kuulkaa pääsee tekemään taidetta! ...tai sit ei.. :P


Tässä olikin vielä ekat leimauskokeilut, vähän kohdistusta pitää harjotella. Ekalle yritykselle valkkasin nyt helpon oloisen kuvan, ja tein tietty tuon vanhan miittilakkauksen päälle.. Ihan kivalta tuo touhu vaikuttaa! Leimat tehty samalla mustalla mitä muussa lakkauksessa, noissa ei ole päällyslakkaa. Näyttääkö leimattu musta päällyslakan kanssa mustemmalta, vai tarvitsenko mustemman mustan? :D

-------------------------------------

Heitetääs tähän samaan syssyyn vielä muita ostoksia.


Lakkasin (hehehehehe) olemasta outo lintu, eli nyt minäkin omistan pari jolly jewelsiä. Tuota ekaa, siis numeroa 101 olin kuolannut ties kuinka kauan koska flakie, ja nyt sen löysin! Kaveriksi ostin numeron 109, oli jotenkin niin söpö :D Ihan kuin nonparellia. Vähän söpöilyä noiden miitistä kahmittujen aurinkoa kirkkaampien väripommien vastapainoksi siis. Vihdoin ja viimein oli nuokin Salon Seppälässä. Fergietkin oli sinne löytäneet tiensä mutta en tällä kertaa muuta ostanut, vähän jos koittaisi säästellä koska kesälomakin ihan nurkan takana.. :)

Mansikoita!

These nails that I have-blogissa on kynsikisan äänestys käynnissä! Teemana oli kesä, ja mikäpä olisikaan kesäisempää kuin mansikan mollukkaiset! Saa käydä äänestämässä! ;) Löytyy numerolla 9.


Tämän näköiset sain aikaiseksi! Nyt on tietysti jo vähän kriittinen itse.. Pohjallahan on p2 Sand Style Illegal, mielestäni tuo tekstuurilakka oli aika sopiva mansikkakynsiin! Jaha, tämmönen tynkäpostaus välissä kun vasta hetki sitten sain valmiiksi tuon miittipostauksen.. :)

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Miittipostaus, osa 2

Hmm, mikäs tämä on? No sehän on sponsoripussukka! :D


Eli muutama taho oli lähtenyt miittiä sponssaamaan. :) Tässä minun! Osa saaduista tuotteista oli jaettu siis valmiiksi pusseihin, osa sponsoreista oli lahjoittanut pari arvontapalkintopakettia ja ylijääneet tuotteet arvottiin myös kaikkien kesken, kaikki saivat jotain siis vielä tämän pussin lisäksi.. Itse jäin kuolaamaan kyllä Adeninan lahjoittaman tuotepaketin perään, ei osunut omalle kohdalle se tuuri, kivalta näytti kyllä, nyyh! :D Parempi onni ensi kerralla! Mutta ihania juttuja sain itsekin :)
Pari arvontapalkintopussukkaa tuli Dermosililtä, yhtä voidetta nuuhkaisinkin, muistaakseni tuoksuna oli ainakin toisessa paketeista saksanpähkinä, olisi kyllä kelvannut. :)



Viila ja kynsitarrat Mereneidiltä.


Tarkempi kuva tarroista, on kyllä sööttejä!


Ja lisää Mereneidiä, eka merkiltään Attitude, nimeltään Dancing Duchess. Vieressä base coat-ridgefiller ja top it all top coat.  Päällyslakan pääsin valkkaamaan arvonnassa. Tuota aluslakkaa ehdinkin jo sutia kynsille, ei ainakaan vielä valittamista. :D Ei siitä ainakaan vielä mikään väri läpi ole mennyt, tuossa kun yhdestä kynnestä jouduin aamusella ottamaan lakat pois.. Teloin nimittäin kynteni uudemman kerran, sen saman jonka jo paikkasin. Laitoin uuden teepussipaikan melkein koko kynnelle ja liimailun sekä viilailun jälkeen taas ridgefiller-aluslakan. Sain melko tasaisen näköisen ja tuntuisen lopputuloksen tällä. Koristelut menikin vähän miten sattuu kun piti nekin uusia. Tietysti, eilen illalla maalailin kynsiä varmaan kaksi-kolme tuntia, en ala nyt muuten hyvästä lakkauksesta luopumaan. On se nyt melkein samanlainen. Vielä en niitä esittele kun yhteen kisaan osallistuin.. :)
Onni onnettomuudessa että kerkesin ehjillä kynsillä miittiin sentään :)


Jahas, pienen aiheesta eksymisen jälkeen palataas niihin sponsoreihin. Elfin lakat lahjoitti Carpelan Cosmetics, glitterlastut eksyi tähän kuvaan Mereneidiltä ja Rimmelit tulivat Berner Oy:ltä.
Rimmelit nimiltään Shirley Temple ja Baby Bellini. Elfin pulloista löytyy numerot 2 ja 10. 
Nude elf ja ja oranssi Rimmel olivat myös arvonnasta saatuja. Shirley Templeä olinkin perjantaina hypistellyt kauppareissulla, miitin ollessa mielessä en ostanyt muita kynsijuttuja kuin kynsilakanpoistoainetta, onneksi :D Hyvä säkä että tämä mielessä kummitellut söpöläinen löysi tiensä minulle, on kyllä niin herkullisen kesäinen väri! Ja hyvä nudekin multa on vielä uupunut, pullon perusteella sävy näyttää aika hyvältä.

Testailua tulee myöhemmin, kun vaan keretään! Ja pitää tuo yksi kynsikin elvyttää. Tällä kertaa tosiaan enemmän liimaa ja teepussipaikkaa, jos kestäisi paremmin. Toisaalta halkeamakin 5 kertaa isompi, ihme ettei tullut verta. Kirpaisi sen verran että ois voinu tulla. No, koitan kasvatella kynsiä varovasti nyt sen verran että ei olisi enää kynsipedin puolella halkeamaa, sit voisi leikata lyhyeksi. Tylsää, mutta kyllä ne kasvaa..

Vielä olisi yksi postaus miittiin liittyen tulossa, eli tietenkin kirppistelyaarteet! Ihan mukavasti tavaraa omin niissäkin merkeissä! ;)

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Miittipostaus, osa 1

Pikapikaa esimakua... :)
Eli lauantaina oli turun ja lähialueen kynsiharrastajien kynsimiitti, mihin minulla oli ilo osallistua :) Ihan ensin siis ooooikein iso kiitos järjestäjille, talon emännälle ja muille osallistujille, oli kiva päivä!
Aurinkokin paistoi, vaikka oli siellä silti muutama vilukissa.. itse tarkenin kuitenkin ihan hyvin :P

Ensin muutamat käpälät ringissä, saman tyylisiä kuvia on nähty viime aikoina monessa blogissa miitteihin liittyen, pitihän siis tässäkin kokoontumisessa apinoida :P Ihanat kynnet kaikilla!


Eli grillailua ja letunpaistoa oli ohjelmassa, ja tietenkin kirppistelyä, sponsoripussukat ja pientä arvontaa. Ihan kivoja juttuja sain ja ostin, niistä lisää seuraavaan postaukseen.. :)
Tietysti päivä piti sisällään muutakin höpöttelyn aihetta, kaikesta maan ja taivaan väliltä. Hurjan mukavaa porukkaa, kivasti tuntui pääsevän mukaan juttuihin vaikken tuntenut yhtäkään ihmistä sieltä ennestään. 

Nappasin vielä auringossa omista kynsistä kuvan.


Illalla piti vielä alkaa pieniin paikkailuhommiin, jossain olin kynteni rikkonut.. peukalossa pieni halkeama kynnen reunassa, näytti uhkaavasti suuntaavan ihan kynsipedin rajaa pitkin.. Onneksi huomasin ennen kuin tarttui mihinkään, olisi voinut hiukan kirpaista.. Lakat pois siis peukusta, teepussi ja kynsiliima käyttöön.. Hiukkasen epätasaiseksi jäi, pitää kai hiukan viilailla vielä pintaa kunhan nämä lakat poistaa.. No, kun pysyy vaan ehjänä. Ekaa kertaa teepussipaikkailua testailin niin vähän piti ohjeita hakea.. Ja tuli muuten huomattua että on tuo kynsiliima aika tujua tavaraa.. Meinasi muutakin liimautua kuin teepussipaikka kynteen.. :D 
Jos jollakulla on idioottivarmoja ohjeita teepussipaikkaukseen niin saa kertoa! Onneksi ei hirveän usein tämmöisiä haavereita tarvitse korjailla..




lauantai 15. kesäkuuta 2013

Miittikynnetkö?

En tiedä onko kovin lupaavaa jos kynnet tulee valmiiksi vähän ennen kahta yöllä.. Epäilen vähän että yön aikana saattavat ottaa osumaa.. saa nähdä. Ois kiva jos kestäis, on nimittäin päivän toiset kynnet.. ekat meni ihan pieleen. Tai aamulla tehty pohja oli ihan ok mutta illalla sählätty koristeluyritys.. plääh. pitihän se arvata ettei tänään vesimarmorointi onnistu. Tai siis eilen. Pahus vie kun en ees muistanu kuvaa ottaa tuosta epäonnistumisesta. Oli siinä pari ihan nättiäkin.
No uus yritys.. hirveen selkeää suunnitelmaa ei kyllä ollu, pyörittelin lakkoja kädessä ens alkuun. A-englandin Briar rose valikoitui nopean kuivumisajan ja hyvän peittävyyden perusteella pohjalle. Testaamaton Color Club Fame & Fortune tuntui sointuvan edellisen seuraksi niin nappasin sen ja mustan lakan vielä lisäksi. Vinomaniin päädyin, suhteellisen helppo, ja mustan lakan ansiosta briar roseakaan ei tarvittu kuin se yksi kerros. Musta lakka (technic) siis kärkiin cc:n kanssa. Dotting toolilla pari pilkkuriviä a-englandin rosebowerilla ja technicillä. Noista kuvista näkyykin vähän paremmin tuo Briar rose, joka oli osana liukua aiemmin. Ihana tämäkin! Color clubin pohja on todella herkullisen värinen ja lastut välkkyy aika lailla sateenkaaren väreissä. Hiukan hankala saada lastut tasaisesti mutta osasyynä ehkä se että niitä tuli niin pienelle alueelle.
Kelvannee, hemppistä mutta rokahtavaa, itseäni lopputulos ainakin miellyttää vaikkei ihan symmetriset olekaan, dotting toolin käyttö vasurilla hakusessa. Tai no on se oikeallakin jos totta puhutaan :D Treeniä treeniä. No mutta.. ehkä näillä kynsimiittiin kehtaa lähteä? :)



perjantai 14. kesäkuuta 2013

miittimiittimiitti!

Jeij! Huomenna Turun alueen kynsiharrastajien miitti! Ihan täpinöissä jo! Kynnet miittiin on vähän vaiheessa, pohja on tehty mutta koristelen loppuun vasta illalla kun olen päässyt töistä ja käynyt saunassa.. :) Salosta on toinenkin ihminen sinne suuntaamassa, eli Fannin kanssa mennään samaa matkaa, kiva kun ei yksin tarvitse ajella :)
Pieni pussukallinen lakkoja on karsittu omasta valikoimasta mukaan, myyntiin ja vaihtokauppaan :)
Kivaa!

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kimaltavaa hiekkapaperia

No niin, viimeinkin sain viime viikolla ostamani hiekkalakan kynsille! Aika kiinnostava kyllä. :) Nyt on sit niin kimaltavaa kaikkien raajojen päässä... :D Jännän karhea pinta, ei kuitenkaan häiritsevä, näin ens alkuun ainakaan ei ole tarttunut hiuksia kiinni tai muutenkaan, ei valittamista. Väri on ihana, oikein kesälakka totta tosiaan! Ja tuo vielä kuivuu ihanan nopeasti, jännää kun on tottunut olemaan huippuvarovainen kynsien kanssa pitkän aikaa lakkauksen jälkeen.. Ehkä pitäis hankkia joku pikakuivattaja..?
Nimettömässä on muuten hiekkalakan alla oranssihtava punainen Konehelsinki 384, ajattelin testata yhdelle kynnelle tuleeko isokin ero väriin.. Sen verran nuuka olen, että taidan jatkossa lakata tuon tai jonkun muun normaalin, halvemman lakan alle, niin ei tarvitse hiekkaa sutia kynsille yhtä kerrosta enempää.. Pikkuhiukkasen tuon lakan kanssa tulee sävyeroa. Muilla kynsillä on vain yksi kerros hiekkaa. Niin, ja kyseessähän on p2 Sand Style, sävy nimeltä illegal. 








On ne kyllä jännät! Varmaan tulee varmaan räpellettyä näiden kanssa.... :D Kuvista ei kimaltelu kyllä näy ihan niin hyvin mitä luonnossa. Vähän onnistuin saamaan taas kimallusta muuallekin kuin kynsille, ja kovin tehokas siivous ei taas parin paperiviillon takia innosta.. No, eiköhän nuo käpälät tuosta puhdistu.
Tuli muuten viilailtua kynsiä taas hiukan uuteen uskoon, vasta kun sain tyyliin viikko sitten neliskanttisemmat kynnet suunnilleen nätisti muotoiltua.. Kulmat tahtoi ottaa osumaa niin pyöristin niitä vähän vielä lisää. En tiedä näkyyko se silti kuvista juurikaan kun ei kovin dramaattinen muutos ollut kyseessä... :D

Säilytysratkaisuni


Laatikosto löytyi ikeasta viikko sitten. Löytöpisteestä, ilmeisesti tämä väri poistuu valikoimista, maksoi vain 19 euroa. :) Ensin olin ajatellut helmerin hankkia mutta tämähän oli puolet halvempi. Tässäkin kuitenkin runsaasti tilaa ja pyörät alla. Alempiin laatikoihin mahtuu flormaritkin pystyyn. No, korkeutta nyt on laatikoilla aika reilusti jopa flormareille, mutta hällä väliä, lakkoja löytyy kuitenkin sen verran "vähän" ettei ihan heti ahdasta tule.


Pyörät on siinäkin mielessä hyvä että saan tarvittaessa käännettyä koko roskan toisinpäin niin että laatikot ovat kirjahyllyä vasten, meillä kun asuu eräs utelias taapero. 


Ylimmässä laatikossa sekalaista sälää... vanupuikot, kynsinauhaöljyt, strassit, siirtokuvat, glitterit, viilat, liimat, dotting toolit ja meikkisienet.


Matalimmat lakkapullot seuraavassa laatikossa... tilaa reilusti yli puolet jäljellä.


Etualan laatikossa nämä hienommat merkit ja muut lempparit.. Orly, OPI, China Glaze, Color Club, 
a-england, Essie, UpColors ja p2. Näiden takaa löytyy flormarit. Toisessa reunassa sekalainen seurakunta, alus- ja päällyslakat, glitterlakkoja, nail-art-lakat ja muutama muu joista useimpia löytyy enemmän kuin yksi kappale.


Ja lisää sekalaista seurakuntaa vielä muutama, asuvat pussissa etteivät hirveästi seikkaile ympäriinsä. 

No, tulipahan nuokin nyt näytettyä, kun kerran muutkin. Aika paljon löytyy tuota sekalaista tavaraa.
Vielä pitäisi koittaa katsoa jotain josta luopua.. Jos saisi myytyä tai vaihdettua viikonloppuna.

Potut goes diskopallo.

Eli tällä kertaa lakkaushaasteen uhriksi joutuivat kävelyraajojen päistä löytyvät kynnet! Eli jos ei tykkää ni ei kannata kuvia katsoa.. :D

Tällä viikolla aiheena on siis glitter. Ei paha. Mun ongelma on vaan se että on ihan liikaa kaikkea mitä pitäis lakata! Laatikoston uumenista parikin uusimmista lakoista huutelee mulle kutsuaan, Pari kynsikisaakin olisi missä voisi onneaan koettaa ja kohta pitäisi miittiinkin kynnet väsätä. Jonkinmoinen suunnitelma on kyllä sinne miittiin, toisaalta se on varmaan kolmas jo.. :D Ja edelleen mulla on kynsillä tuo ihanainen a-england-liuku, josta en millään haluaisi luopua! On kuitenkin suhteellisen hyvässä kunnossa vielä. (Tai oli.. jotenkin onnistuin peukalon lakkauksen tuhoamaan, kulmasta lähti pieni pala lakkaa.. En nyt ole varma vaihdanko siis aamusta uudet lakat kokonaan vai koitanko töpötellä kolon piiloon vielä..)

No, lakkaushaasteeseen päätin siis työntää potut näppien sijasta.. :D Lienee ensimmäinen tämmönen kuva siinä ryhmässä. Poistan varmaan kuvan sieltä jos joku ihan kauheasti järkyttyy, valittaa tai jotain.. Mutta josko nuo naiset tän kestäisi!

Pohjalle Yes loven harmahtavan lila lakka. Päälle innostuin lakkaamaan jopa kahta glitterlakkaa, Gina Tricotista viime viikolla kotiutetut Heavenly stars ja Space queen. 
Jotenkin lopputuloksesta mulle tuli ekana mieleen discopallot, meinaan välkkyy niin monen värisenä että huhhuh.. :D Näkyy varmaan sukkienkin läpi tuo kimallus. 

Jos nyt tällä kertaa käytetyt lakat ensin niin kerkeevät heikoimmat perääntyä! :P



Ja kuvat salamalla ja ilman.




Oli muuten putsaus edellisten lakkojen jäljiltä hiukan haastavaa kun glitteriä oli hiukan edellisissäkin.. ja yritin varjella toisia lakkauksia samalla.. Ja näitä lakkaillessa totesin että ne erottelijat vois olla tosi hyvä ostos, hiukan alko jalkapohjissa kramppaamaan kuivatellessa.. :D Ja on muuten hiukka oudossa asennossa, hankala kuvata..
Jahas, kiitos ja anteeksi! :D