tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vaaleansininen skittlette

Vappuaatto on huomenna, mutta nämä kynnet on kyllä kaukana vapusta.. :D 
Tällä kertaa hyppäsin kyllä värivalinnan suhteen sangen kauas mukavuusalueeltani. Jostain ihmeen syystä tuli idea lakata kynnet sinisiksi, lähes kokonaan.. Tuo Lumenen hiekkalakka kun tuli hankittua, kai se siitä tuli. Ja sinistä holoa, sinisiä siirtokuvia ja sinisiä niittejä. Aika poikavauvasiniset. Pitää varmaan koittaa pistää korvan taa tämä lakkaus, kun vaaleanpunaiseenkin versioon lakat ja sälät löytyy laatikosta ja loppukesälle ja syksylle on parit ristiäiset luvassa.. :) (Arvatkaa vaan muistanko!)


Aika jännän kivat näistä tulikin vaikkei sininen olekaan tosiaan se omin väri. Kai turkoosit on vähän siedättäneet muillekin sinisen sävyille..
Ihan onnistunut skittlette! Myönnän kyllä ihan suoraan että otin jälleen mallia jokusesta lakkauksesta. Saatuani sininen skittlette-idean klikkailin suoraan pinterestin auki, ja tiirailin skittlette-keisarinna Sissin mix&match-taulua. (Keisarinna Sissi, nokkelaa eikö? Hehe.. :D )


Ulkona pilvistä joten eipä tuo holo pääse juuri nyt oikeuksiinsa, piti siis lightboxin ulkopuolella ottaa myös pari kuvaa että erottuu holoisuus. Näyttääpä näpit viehättävän rasvaisilta.. 


Käytetyt lakat Gina Tricot White, Moyra Holographic 254 ja Lumene Meren hiekkaa. Siirtokuvat ja niitit Adeninasta.

Toivottavasti tässä saisi edes vähän aurinkoa tuleville päiville, nämä tuntuvat olevan sen verran tuijoteltavat kynnet jo ilmankin.. :)


Ja näiden voimin vappua viettämään, täällä on sima jo valmista ja munkkejakin tein jo eilen vinon pinon. :)

Hauskaa vappua siis itse kullekin!

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Hiekkaliukua

Täällä on ollut hurjan aurinkoinen viikonloppu! Pihaa laitettu kesäkuntoon, puutarhakalusteet ovat taas paikallaan ja grillikausikin on jo avattu. :) Tätäkin kirjoittelen ulkona keinussa lekotellen. No, kuvat kyllä pitää käydä muokkaamassa ja lisäämässä sisällä, ja samoin kirjoitusvirheet käydä korjailemassa, tämä tabletti on hiukan huono bloggailuun.. eikä näin aurinkoisella säällä edes näe mokoman ruutua kunnolla. :D Pakko silti yrittää vaikka hermo meinaa mennä! :D

Liukua siis liukuvärjäyksen perään, tällä kertaa hiekkalakoilla. Kävin pari päivää sitten vähän kaupungilla ihmettelemässä, ja sokoksen alelaarista lähti pari lumenen tekstuuria mukaan, sininen ja keltainen. Nekin ovat olleet siellä alehinnoilla ties kuinka kauan, ja niiden hankkimisella yritin hiukan lievittää muuta hiekkalakkahimoani, isadoran ja rimmelin pastellitekstuurit olisi koko ajan mielessä.. yritän nyt pärjätä pikku hetken vielä näillä kirkkaammilla.


Kolme väriä käytössä taas, OPIn Jinx, Lumenen Kultahiekkaa ja China Glazen Shell We Dance?. China ei ollut paras mahdollinen kaveri tähän puuhaan, siitä löytyy sen verran reilummin glitteriä hiukan isompana kuin kahdessa muussa, että väristä ei tullut kovin tasainen. Pintakin jäi epätasaiseksi, joskin eri lailla kuin olisi tarkoitus... Tuosta pikkurillistä näkee että oli hiukan hankaluuksia. OPI-lumene-liuku sen sijaan on erittäin toimiva yhdistelmä, väri vaihtuu pehmeästi ja sopivat muutenkin yhteen. Liukuvärin alla Gina Tricot White. Se kyllä täytyy sanoa että näiden teon jälkeen olin kimalteen peitossa kyynärpäitä myöten.. Meni hetki siivoillessa eikä nämä kynsinauhat kyllä vieläkään siistit ole, luovutin leikin kesken siinä mielessä. Ehkä mattojen peseminen tai saunominen illalla irrottaa loput..


Siinä vielä kaikki yhdes koos. Lumene on vain tikutettu tämän lakkauksen lisäksi, ihan hyvä että valkoinen kerros alla, aika reippaasti vajui yhdellä kerralla. No, viiden millin pullo.. Ehkä siis loppuukin joku kaunis päivä.
Aika kesäisillä väreillä mennään taas, ei niin hyvin toimivasta Chinasta huolimatta tykkään!





torstai 24. huhtikuuta 2014

Liukuvärjätty glittervoileipä

Nämä oli olevinaan niin hyvä idea mutta meh.. Valkoinen pohja, vähän erilaisia glitterlakkoja töpöteltynä sinne tänne ja keltaoranssi liuku päällä. Jokin näissä nyt mättää, en sit tiedä olisiko pitänyt jättää oranssi vai hologlitterlakat pois kuvioista, liuku sinänsä kyllä onnistui. Toisaalta nyt kun miettii niin kivoimman näköinen tämä lakkaus oli siinä vaiheesa kun oli vain valkoinen pohja oransseilla glittereillä. Äh. Olisi pitänyt jättää siihen tämäkin lakkaus, paitsi että siinä tapauksessa olisi tarvinnut olla paksummin valkoista, näissä pohjalla vain yksi huolellinen kerros koska sitä sälää oli tulossa reippaasti vielä päälle..


Kyllä näillä silti voisin pari päivää olla, ihan vaan siksi kun en taas jaksa alkaa poistamaan lakkoja. Noiden edellisten ranskistenkin kanssa oli poisto niin vaivalloista, ja välissäkin ehdin yhden lakkauksen kanssa epäonnistumaan sen verran surkeasti että poistoon lähtivät samantien. En siis ala kolmantena päivänä peräkkäin lakkauksia vaihtamaan jos ei nyt ihan mitään kynsikatastrofeja satu. *kopkop* 
On ne ainakin kirkkaat! Kamera ei sitä kyllä tajunnut, kärjet ovat vähän tummemmat oranssit mitä kuva antaa ymmärtää. 


Käytetyt lakat: Gina Tricot White, Golden Rose Carnival 06, Konehelsinki GL01, OPI I Snow You Love Me, sekä Wild&Mildit Neon Chic, Club Tropicana ja Orange Sun.

Ärsyttää tosiaan että rivin kaksi ekaa olisi pelkästään ollut hauska lakkaus. Täytynee toteuttaa tuo jossain vaiheessa. Mutta ei nyt ihan heti, voisi seuraavaksi katsella jotain muuta kuin glitterlakkauksia, ei jaksa folion kanssa koko ajan pelata.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Synttäriarvonnan voittaja selvillä!

Ehdinkin vasta nyt aamulla puuhaamaan arvontaa, kun juututtiin miehen kanssa sohvalle katsomaan Frendejä.. :) Mutta nyt on homma hoidettu.

Osallistujia oli kolmekymmentä, ja mukavia kommenttejakin joukkuun mahtui, kiitos niistä. Ja tietysti, kiitos kovasti kaikille lukijoille, blogger näyttää jo lukua 98 ja bloglovininkin kautta on aika kiva määrä seuraajia.. :) Tuskin tätä jaksaisin kirjoitella jos kukaan ei kävisi kurkkimassa! :D Ja erityisen mukavaa on tietenkin saada kommentteja, aika monta ahkeraa kommentoijaa täällä onkin <3

Onnettarena toimi Neiti 2v, joka melkein heti onnistui jopa poimimaan sen yhden lapun.. :D


Ja yksivuotisarvonnan on voittanut.. 


OonaV! Voittajaan on jo oltu yhteydessä, palkinto on pakattu ja valmiina lähtöön.. :)
Arvontapostauksen kommentit on piilotettu.

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Melkein pääsiäiskynnet

Ehdinpäs pikapikaa postailemaan vielä. Oltiin pääsiäisen vietossa mummulassa ja nyt palailtiin kotiin kun on illalla töihin mentävä, mutta ihan mukavan pitkät vapaat tässä oli siitä huolimatta, kun torstaina päästiin jo lähtemään.


Näistä oli tarkoitus lakkailla pääsiäiskynnet, meinasin siis väritellä näitä semmoisiksi pääsiäismunakarkkivärisiksi.. Olikin jo mustavalkoisena sen verran kivat että jätin sotkemisen sikseen.. :D Lakkailtu lauantai-iltana sen verran myöhään että olisi saattanut ilta venähtää. Vapaalla kädellä ranskis vaihteeksi ja sen kyllä huomaa, alla Essien Blanc ja Maybelline Chalk Dust päällä. Blancin pohja paistaa ja siinä on puolestaan nyt kapeampi suti Ginan pullosta, oli vähän tappelua näiden teko. Taaskaan ei tullut otettua reissuun mukaan mitään ranskiksiin sopivaa vaaleanpunaista tai nudea, onneksi mitään tajuttomia värjäytymiä ei tällä hetkellä näy olevan. Ihan kiva näitä on ollut katsella, vaikka pari hippusta eksynyt sinne tänne..Suunnilleen symmetriset kaikesta huolimatta. :)

Tosiaan pikapikapostaus kun kerran ehdin, kohta töihin. Illalla olisi luvassa vielä arvonta, muutama tunti tosiaan on aikaa. Tuohonkin liittyen olin ajastanut muistutuspostauksen tuossa ennen reissuun lähtöä kun ajattelin etten muuten ehdi postailemaan ennen ajan päättymistä.. :D Arvontaan pääsee sivupalkista.

Muutama tunti jäljellä!

Blogin synttäripäivä, jee!

Muistutetaan siis vielä kerran, arvontaan ehtii osallistua iltakymmeneen asti. :)


keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Muistutus arvonnasta!

Hei, muistakaas osallistua arvontaan, muutama päivä aikaa, maanantai-iltaan asti.. :) Kuten uhkailin, niin palkinto on hitusen kasvanut.


Eli tämmöistä tavaraa lisätään palkintoon! Kynsinauhaöljyn ehdinkin jo lupailemaan kun sitä niin iso kasa tuli.. Lisäksi totesin että pitää vähän lahjontakasaa pienentää. Kyse siis tästä lahjaringistä jossa olen, lahjottavia enää kaksi jäljellä ja krääsää hamstrattu lahjarinkitarkoitukseen vähän liikaa.. :D Pistetäänpäs siis tässä vähän liikoja kiertoon. Eli Gina Tricot Punk sekä Rimmel Purple Reign. Eli menkääpä nyt mattimyöhäisetkin osallistumaan. :)

OPI Sheer tints


Jännästi viihdyin yllättävän kauan edellisillä kynsillä, vaikka niissä oli ties mitä vikana olevinaan.. :D Sunday Funday ystävineen kuitenkin kesti kynsillä todella hyvin ja kärkikulumaa alkoi oikeastaan näkyä vasta nyt, vaikka useampana päivänä tuli töissä kolikoita kassasta noukittua. Se puuha siis tuntuu yleensä kuluttavan kynsien kärjistä lakat sangen tehokkaasti. Maanantainakyllä lakkailu kävi mielessä kun pitäisi niitä uusia essieitä lakkailla muuallekin kuin tikuille, mutta laiskotti ja ihan hyvä oikeastaan niin.. Eipä ollut liian tuoreita lakkauksia poistettavana, tiistaina kun postilaatikkoon oli ilmestynyt tämmöinen setti:


Eli OPIn sheer tints-minilakat. Ensimmäinen satsi minikoossa minkä raaskin hankkia. Muiden lakkojen kohdalla tuntuu että pullokoko on ihan liian pieni, mutta tässä tein poikkeuksen.. Ja näitä sitäpaitsi tuskin tulee käyttämään kovin paljoa kerralla, ehkä nämä riittää vähän aikaa. Nähtäväksi jää miten paljon näillä innostuu leikkimään, pitääkö jossain vaiheessa täysikokoisiin investoida.


Näissä kyllä pelkkä tikutuskin tuntui aiheuttavan päänvaivaa, kun normaalisti lakkoja vetää sen kaksi kerrosta tikulle.. Näissä on nyt ikäänkuin liukuvasti, yhdestä kolmeen ohutta kerrosta. Sama järjestys kuin ylemmässä kuvassa, ja lakkojen nimet näkyy ensimmäisessä kuvassa myös.. :) 

Kovasti oli kyllä miettimistä miten näiden kanssa alkaa leikkimään. Visioitahan alkoi tulla ties mistä vesivärimaalauksista mutta lakkojen koostumus kyllä rajoittaa aika paljon, vähän on omituisesti käyttäytyvää tavaraa! Sissi kuvaili näitä erittäin osuvasti juoksevaksi hunajaksi. Aika lailla heti pullosta päästyään meno alkaa mennä aika tahmeaksi, seitinohuita lakkarihmoja ympäri sormia.. Sulatettua, jähmettyvää sokeria millä piparitaloja kasaillaan.. :D Ja siivoaminen lakkauksen jälkeen oli taas kuin hunajaa tai siirappia sutisi. Ja mitäs näillä sain aikaiseksi?


Ihan kivat loppupeleissä, vaikka nämä kukkaset ovat hitusen aiottua abstraktimpia.. Ihan hauskaa näillä leikkiminen kyllä oli. :) Ja alla Ginan White.

Toinenkin paketti tuli tänään. Jota en kyllä edes muistanut..


Ainakin veikkaan, että kyse on Born Pretty Storen paketista, vähän oli vaan omituista kun lähettäjästä ei tuntunut saavan selkoa, paketti väitti sisältävänsä elektroniikkaa ja tuli vieläpä ilman nimeä, vain osoitteella.. Jätin kiltisti pöydälle moneksi tunniksi kun kuvittelin sen olevan miehelle jotain.. :D 

En tosiaan yhtään muistanut koko asiaa ja siinä saikin päätään vaivata että mitäs oon tilannut, milloin ja mistä.. :D Muttamutta.. Joskus alkuvuonna muistaakseni oli joku kampanja missä kuvan jakamalla sai ilmaisen hyrrän kynsikoristeita. Nyt se sitten tuli ja tämähän oli ihan kiva paketti, iso hyrrä strasseja, 12 eri väriä. Ja noita tosiaan on kyllä paljon! Kyllä noista hetkeksi varmaan riittää.. :D 
Yllätyksenä tuon hyrrän lisäksi tuli myös arkki siirtokuvia, ihan ovat nättejä nekin. :)


Eli ihan mukava oli postipäivä täälläpäin!

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Lauantai-iltaa

Tämä päivä onkin ollut puuhaa täynnä. No työpäivä oli tänään myös, mutta heti kun pääsin niin auton keula kääntyi kohti Helsinkiä ja messukeskusta. Lapsimessut, outlet, luomua, pienoismalleja ja PetExpo tuli kierreltyä. Outlet-puolelta tulikin tehtyä pieni ostos, kun pääsin penkomaan isoja laareja täynnä Essien lakkoja.. Pitihän niitä useampi ostaa kun 5 euroa maksoi kipale. :)


Eli kolme lähti matkaan, olihan noita sävyjä tosiaan tarjolla, mutta kovin moni ei säväyttänyt. Pari perusväriä valkkasin ja yhden topperin. Eli Meet me at sunset, As gold as it gets sekä DJ play that song. Tuommoista oranssihtavaa punaista olen tässä kaipaillutkin, ja tuota topperia olen pariin otteeseen jossain ihastellut. Enkä mä voi jostain syystä noita hentoisia hippusia vastustaa ikinä muutenkaan.. :D Kolmas oli joku mielijohde, puuttuva väri taisi olla noin niinkuin yleisesti ottaen. Leveä suti on tosiaan näissä. :)

Lapsimessuilta löydettiin ipanalle parit lelut, ja lemmikkimessuilta koiralle frisbee ja pari luuta. Lemmikkipuolelta tuin myös omalta osaltani Rekku Rescueta ostamalla arvan joka ei voittanut.. :D Mutta samalla osastolla oli kyllä muutenkin jotain kiinnostavaa, nimittäin Miracle työn touhussa lakkaamassa kynsiä, muutama sana siinä ehdittiinkin vaihtamaan. Oli kiva tavata näin kasvokkainkin, naamakirjassa ollaan kyllä pari kertaa jotain juteltu mutta ei oltu aiemmin nähty.. :) Hienoa kyllä tuo homma mitä jaksaa eläinten puolesta tehdä, niin kynsistudio kuin muukin omistautuminen asialle. Oli tainnut olla ihan hyvin sakkia kynsistudiossa asiakkaina. (Messukynnetkin oli jo ehtinyt tahrimaan :D ) Vähän meni kyllä pulistessa se hetki mitä siinä olin, että unohdin kokonaan katsoa millaisia koristelumalleja siinä oli valittavana.. :)

---------------

Tässä perjantainakin jos oikein muistan tuli postia. Olin tolannut buyincoinsilta niittihyrrän ja kynsinauhaöljyjä, jälkimmäisiä yhteensä 12 kappaleen satsin. No mitä sieltä tuli? Tilatessa kyllä tuotetiedoissa sanotaan että satunnaiset värit/tuoksut.. Mutta enpä kuvitellut että 12 kappaleesta kokonaiset yhdeksän olisi samaa tavaraa! Kuvittelin, kun kaksi settiä tilasin että yhtä tuoksua olisi maksimissaan kaksi.. Juu ei. Mantelin tuoksua tuli siis aika iso kasa.. :D Siinäkin mielessä vähän tylsä juttu, että ajattelin lisätä yhden arvontapalkintoon, niin että voittaja saa itse valita mieluisen tuoksun. No, pistän palkintoon kynsinauhaöljynkin joka tapauksessa, mutta tuoksu tulee olemaan manteli.. :D

Jos joku siis tahtoo tämännäköisen kynsinauhaöljykynän niin niitä riittää, posteineen 2 euroa. Pari myin facebookin puolella jo mutta 9 siis oli yhteensä. Ehkä mä yhden pidän itse, loput kolme oli sitten kahta muuta tuoksua ja varmaan tulee itsekin käytettyä.

Vähän sitäkin tässä kuulostelen, että jos joku muu on kyseisestä verkkokaupasta näitä tilannut niin onko useinkin tullut samaa tuoksua ihan liikaa? :D Tietäisi viitsiikö niitä tilata uudestaan, varsinkin jos sattuu niin ettei tuoksu itselle ole ihan niin mieluinen.. Nämä nyt on ihan ok mutta pidän kyllä enemmän esimerkiksi sitrushedelmien tuoksuisista öljyistä. 

Hämmentynyttä viestiä kyllä verkkokauppaan tuolloin lähti asiasta, kuulemma tavarantoimittajakin lähettää satunnaisia tuoksuja niin heilläkään ei muuta vaihtoehtoa.. Öö, silmät kiinni nuo pakkaillaan vai? Joka tapauksessa ihme touhua. Sitäkin kyllä ihmettelin että missäs se niittihyrrä, eri paketissa ilmeisesti tulossa.. :D Ihan siis käsittämätöntä puuhaa. :D


Ja pieni huomautus vielä, nämä ei siis ole aitoa OPIa, ei edes lähelle.. :D Epäilyttävästi verkkokaupan sivuilla kynissä ei logoa näy eikä merkkiä mainita muutenkaan.. :D

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Sunnuntain lumileikkejä

Ihanat kauniit hololiu'ut ovat päivänsä nähneet, alkoi olla jo aika kuluneet kärjet paikkailuista huolimatta, sydän verta vuotaen he lähtivät pois siis. No, eihän tuo kesä ole vielä alkanutkaan, eiköhän tässä holoilemaan ehdi!.. :D

Tilalle hyppäsi toinen kokeilematon lakka, Essie Sunday Fuday. Tällä kertaa kyllä petyin pikkuisen, tämä kyllä levittyy helposti ja kuivuu ihan järkevää vauhtia mutta kun näissä kynsissä on kolme kerrosta, ja kärjet kuultaa.. Ei kiva. Alkoi olla lakkaillessa sen verran myöhä jo ettei muka olisi ehtinyt. Kuvittelin ettei häiritsisi, no tällä hetkellä kyllä hiukan vielä vaivaa.. Kun katsoo kuvaakin niin voisi kuvitella että kynnenaluset on ihan törkeän likaiset.. :D Ei kyllä ole. Se on vissiin neljä kerrosta lakattava ensi kerralla. Vähän kyllä yllätti tämä peittävyys kun saman kokoelman the girls are out on muistaakseni kahden kerroksen lakka. Paljon peittävämpi joka tapauksessa. Onhan se tosin tummempikin, mutta muistan sen kyllä olevan joka tapauksessa vähän paksumpaa tavaraa.

Essien kaveriksi parit valkoiset kynnet decalein, sekä muutama I Snow You Love Me-glitterpyörylä.


Muutama yksittäinen decal löyty suunnilleen samansävyisenä essien kanssa. Mutta nuo glitterit. Kivasti vetää huomion kuultavista kärjistä se seikka, ettei glitterit ole keskellä.. :D Miten vaikeaa se muka voi olla, asetella tuommoinen pyörylä kynnen keskelle, varsinkin kun kirkkaasta lakasta ongittuna sen paikkaa voi vapaasti säädellä ihan tarpeeksi kauan..? 

Joka tapauksessa nämä on aika kivat, vaan olis vielä kivemmat jos olisi se neljäs kerros lakkaa ja glitterit siellä missä pitäisi.. :D


Eli Essie sunday funday, Gina Tricot White sekä OPI I Snow You Love Me.

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Uusia aarteita ja lakkaushaaste

Uskaltauduin tuossa vähän reilu viikko sitten tilailemaan muutaman kynsilakan ihan ulkomailta, tämä oli siis ihan eka kerta mulle. Oli vaan niin kova holohimo päällä ja multa puuttui holojen nipusta kokonaan lineaariset holot! Erittäin hyvä syy tehdä pieni tilaus siis. Syyttävä sormi osoittaa tänne. Mur. Oli vaan niin ihanan näköisiä, ei hypi liikaa silmille. Tilasin jotain muutakin kuin holoja, pari muuta lakkaa itselle ja muihin tarkoituksiin.. :)



Kolme kappaletta Moyran hololakkoja, numerot 254, 255 ja 256, saman merkin Suede 502, ja Golden Rose Carnival 06.

Ja parempi otos holoista, sama järjestys:


On ne nättejä! Olisi kyllä voinut ehkä tilata muutkin värit, kolme jäi uupumaan.. ehkä ensi kerralla sitten :D Alkoi vaan näyttämään niin orvolta tuo sininen lakka holotikkujen viuhkassa, kun kaikki muut on tuota hempeää lila-pinkki-punainen-sarjaa.. Kai ne kaverit on pakko hommata ettei sininen reppana joudu yksin olemaan outolintu. Ainakin tämä sininen tuntuu ihan mukavalta väriltä kynsilläkin vaikken sinisiä kovin paljoa käytä, ehkä holoisuutensa ansiosta. Vihreäkin varmasti menisi ainakin osana lakkausta, ja beige ja hopea ovat aika helppoja ja turvallisia värejä muutenkin.

Tämä kolmikko pääsi heti kotiuduttuaan myös kynsille. Lakkaushaaste-ryhmän uusi haaste on aiheeltaan kevät, ja eikös hololakat ole ihan hyvin teemaan sopivia lisääntyvän auringonvalon myötä?

Näillä tein siis liukuvärjäyksen, söpöläiset sulautuivat kyllä oikein sievästi yhteen. Liu'un alla tietysti valkoinen pohja, Ginan White.

Pinkki ja lila eivät kynsillä kovasti toisistaan erotu, vaan eipä tuo haittaa. Varjossa ehkä vähän selvemmin.


Aamuauringossa napattu kuva. Väitän ihan onnistuneeksi tätä liukua. Kamera ei vaan halunnut ymmärtää näiden lakkojen päälle.. :D No mutta hyvä tuli! Eipä nätti liuku koristeitakaan kaipaa.



Ja sisätiloissa päivänvalolampun alla napattu otos vielä.

Aika riskialttiilta tuntui lakkailla holoilla eilen illallla kun täällä oli koko päivän satanut vettä. Vaan kyllä kannatti, aurinko tosiaan paistanut melko ahkerasti, ja kynsiä onkin tullut tuijoteltua.. :)

Jokos on osallistuttu arvontaan? :)

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Pikapikaa..

Heippa, huomasikohan kukaan että tänään on sattunut ja tapahtunut tavallista enemmän.. Tuli mieleen että laitoin taas muutaman lakan myyntiin, kirppari-välilehti taas näkyvissä! Ja tottakai arvonta lähti tänään käyntiin, edellinen postaus! Aamusellakin tuli postaus, sen verran ajoissa että mahtanut mennä ohi, eli testailin Sally Hansenin kynsinauhakuorintavoidehässäkkää. :D
Ei tässä sen kummempia, kynsistä höpöttelyä ja kotiutuneita ostoksia huomenna taas, lakkaukset tässä  tulossa.. :)

Kynsinauhatanssi täyttää vuoden, arvonta!


Heipparallaa ihanaiset! Tästä päivästä tasan kahden viikon päästä tulee täyteen tasan vuosi tämän blogin ensimmäisestä postauksesta! Ja aika kasahan näitä höpötyksiä onkin kertynyt vuoden mittaan. 
Ensin suunnittelin että pistän arvonnan käyntiin vasta tuossa synttäripäivänä, 21.4, mutta koska tänään tulla tupsahti eräs kiva pikku paketti postissa jossa arvontaan kaavailemaani tavaraa oli, niin laitetaankin osallistumisaika käyntiin nyt jo! Kaksi viikkoa lienee ihan sopiva aika että kaikki halukkaat ehtivät osallistumaan. Synttäripäivä lienee ihan hyvä päivä arpoa.. :)

Eli kaikkia varmaan kiinnostaa eniten se mitä voittajalle on luvassa. Pidätän oikeuden lisätä palkintoon vielä jotain muutakin mukavaa.. :D

(Vihreä glitterpurkki on tullut arvonnassa, metallikoristeet saatu, kaikki muut itse ostettuja)


Koko paketti on tämän näköinen! Ja katsotaas vielä vähän tarkemmin mitä tuossa keossa on:



Moyran pinkki hololakka, numero 43. Pinkkiä salmiakkiglitteriä sekä vihreä glittersekoitus.



Waterdecaleja, pieniä sinisiä niittejä ja pussukka sekalaisia metallikoristeita.


Lumenen kynsinauhavoide, tämmöinen myös itsellä käytössä päivittäin. :)


Koko kynnen tarroja, paketissa viila mukana.

Ja osallistumisohjeet tulevat tässä:

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla tätä postausta. (Osallistu vain kerran, kommenttien hyväksyminen on päällä arvonnan ajan jotta pysyn kärryillä osallistujista.)

Olet julkinen lukijani bloggerin tai bloglovinin kautta. Kerro mitä kautta seuraat, nimimerkki ja  toimiva sähköpostiosoitteesi. Tästä yksi arpa. Uudetkin lämpimästi tervetulleita!

Oletko vanha lukija? Mainitse tämä kommentissa, saat toisen arvan. Ja ei narrata, nimimerkit on mulla kyllä muistissa.. :)

Mainostamalla arvontaa omassa blogissa tai blogin facebook-sivulla saa kolmannen arvan. Käytä mainoksessa ensimmäistä kuvaa, kommentissa tulee olla linkki mainokseen. 

Eli yhteensä mahdollisuus kolmeen arpaan!

Myös palautetta ja postaustoiveita otetaan vastaan hyvin mielellään :)

---------------------------------------------------------

Osallistumisaika päättyy maanantaina 21.4 klo 22.00, tämän jälkeen osallistumisia ei oteta vastaan.
Pyrin suorittamaan arvonnan mahdollisimman pian osallistumisajan päätyttyä. 

Lähetän palkinnon vain Suomeen.


Onnea arvontaan!


Osallistumisaika päättynyt.

Testi: Sally Hansen Cuticle Eraser + Balm

Kerroin edellisessä postauksessa ostaneeni tämmöisen tuotteen, ja kommentteihin tulikin pieni toive kertoa eteenpäin miltä vaikuttaa kun olen ehtinyt testaamaan! No, mikäpä siinä, otinkin tämän homman heti hoitaakseni. :) Eli Sally Hansen Cuticle Eraser + Balm pääsi heti tositoimiin.


Lähtötilanne ei nyt mikään hirveä katastrofi ollut, mutta pari hankalaa kohtaa löytyi. Kaikki vasemmassa kädessä, peukalo oikeastaan ärsyttävin tapaus. Tuo kynnen tyven kaari ensinnäkin: oikeassa kädessä sama kohta kaartuu toiseen suuntaan, eli samoin kuin muissa sormissa. Hankala lakattava, eikä symmetriasta tietoakaan, oikean peukalon kynsipeti on reilusti pidempi tuosta muotoerosta johtuen. Lakkaamista rajoittaa muutenkin, esimerkiksi ruffian näyttää tuossa aika typerältä.


Tuossahan tuota näkyy, vähän on rasittava. Toinen ongelma peukalossa on kynnen alla. Tätä ei ole oikein voinut ihan lyhyeksi leikata, kun iho on kasvanut siihen kiinni hurjan pitkältä matkalta. Tai toisinpäin. Tätäkin aluetta koitin siis tällä voiteella sekä kynsinauhantyöntimellä hoitaa.


Jonkunlaista edistystä on kyllä havaittavissa. Hirveästä väkivaltaa ei tietenkään viitsi käyttää, hiljaa hyvä tulee.. Hiukan matkaa sain tuota kiinnikasvanutta ihoa alaspäin. Vähän huonosti kuvassa näkyy mutta kuitenkin. Tuo kynnen tyvessä tapahtunut muutos on selkeämpi, se on lähestulkoon suora! Huomattavasti miellyttävämpi näky. Samoin tuolla sivuilla on aika paljon pehmoisemman näköistä iho.

Laitetaan vielä vertailun vuoksi kuva oikean peukalonkynnen muodosta. Vaikka omituisen muotoinen tuokin silti on.. :D



Mites sitten muut näpit? Keskisormessa oli vähän ylikasvaneet kynsinauhat, samoin pikkurillissä.


Vähän kyllä huvittaa, jälkeen-kuva näyttää tässä tapauksessa olevan kuivemmista käpälistä otettu.. Taisin pestä käsiä operaation jälkeen turhankin pitkään. :D


Ihan hyvin sain pehmitettyä kyllä muutkin kynsinauhat. Eikä nämä näpit enää ihan noin kuivilta näytä. Kyllähän ne näpit nyt aina vähän kuivahtaa kun lakkojen vaihdon jälkeen ennen rasvailurupeamaa näytän käsille ties mitä kuorintavoiteita, saippuoita ja kynsiharjoja... Ja tosiaan tottakai nämä aineet pitää pestä kunnolla pois käsistä.

Ihan on miellyttävä tuote. Saatoin näin ekalla testauksella ottaa hitusen liikaa voidetta kynsille, parikymmentä minuuttia varmaan hieroin tätä kynsinauhoihin ja aika paljon sitä tuntui jäävän imeytymättä. Mutta tosiaan kyllä tepsi ihan hyvin. Pakkaus kehottaa hieromaan pienen määrän voidetta kynsinauhoille, niin kauan että tuote imeytyy kokonaan, ja käyttämään kynsinauhantyönnintä tarvittaessa.Suositus olisi myös käyttää tuotetta päivittäin, parhaiden tulosten aikaansaamiseksi.. Enpä taida lakkoja ihan joka päivä vaihtaa, läträilen välipäivät muilla rasvoilla ja öljyillä. Eipä tuohon joka päivä yli puolta tuntia viitsisikään uhrata.. :D Mutta kyllä tämä käytettyä tulee, jos vaikka sen kerran tai pari viikossa. Eiköhän eroa ala näkymään vielä enemmän kun on useampaan otteeseen tätä käyttänyt, ihan hyvältä näyttää alku. :)

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Rakkaushololakkaus ja parit ostokset

Glitterräpellykset sai väistyä, kun piti saada vähän holoa kynsille auringon innostamana. Jossain blogissa bongasinkin tämän kaunottaren joka muistutti että itseltäkin tämä löytyy, ja kauan sitä kuolasinkin viime kesänä.. Eli yksi lakkalaatikkoni suurimmista aarteista, Orly Miss Conduct.


Otin nyt toisenkin lakan kaveriksi, peukalot ja nimettömät lakattu samaan tyyliin, pilkuissa Orly.  


Kävin aamulla uimassa, altaan päähän paistoi aurinko, siinä oli kiva ihastella lakan kimallusta.. hyvä että muisti uida välillä! Nyt iltapäivällä sai jo vähän maanitella aurinkoa esiin että sai kuvattua, vähän pilvisempään suuntaan on nyt mennyt..


Eli käytössä Orly Miss Conduct ja Nails Matt Red Wine. Tuo Seppälän mattalakka on kyllä aika peittävää tavaraa, yksi huolellisesti lakattu reilu kerros riitti. Kyllä ne nyt kirkasta valoa vasten kuultaa vähän mutta noin normaalisti katsellen ei. Kaunis värikin tuo on, niin mattana kuin kiiltävänäkin. Ainoa huono puoli tuossa on sudin koko, se on ihan liian iso! Ei tahdo mahtua pullon suusta sisään, ihan tajuttoman paksu. Ehkä sitä voisi yrittää varovasti trimmata.. Orlyn sudissa taas päinvastaista moitittavaa, pitkä ja kapea, omat hankaluutensa siinäkin mutta annettakoon hälle anteeksi. Muuten kyllä ainakin tämä lakka käyttäytyy hyvin.

Uintireissun jälkeen kävin miehen kanssa syömässä subit lounaaksi ja siitä tutkimaan kirppistarjontaa. Ihan ok reissu, muovikassillinen lastenvaatteita 7 eurolla.. :) 

Ja seuraava etappi oli Anttila, olin päättänyt hyödyntää Essietarjouksen ja ostaa jonkun kivan kesäsävyn.. 


Mukaan lähti Sunday Funday, tästä löytyy se ihana hopeashimmer. Viime kesänä arvoin tämän ja The Girls Are Out-lakan välillä pitkään kun en raaskinut ostaa kuin yhden, nyt löytyi siis tämä kaveriksi, kiva juttu :) 


Toinenkin tarjoustuote, Sally Hansenin kynsinauhavoide, miksi tätä nyt suomeksi pitäisikään sanoa. Viime kesänä kynsimiitissä tämä tuli joillekin lahjapussukassa vaan itse jäin nuolemaan näppejäni. Kiinnosti kuitenkin päästä testaamaan, nyt sain aikaiseksi hankittua tämänkin. Ai miten niin mietin ostoksia kauan? :D Onko 10 kuukautta pitkä aika harkita alle kymmenen euron ostoksen tekemistä..? 


Ja kolmas vielä, ei nyt liity kynsiin mutta silti. Vadelman ja karhunvatukan tuoksuinen kuoriva suihkusmoothie. Tällekin kaipaisi suomenkielistä nimeä.. :D Tykkään tämän sarjan tuotteista, nuo tuoksut on vaan niin ihania! Marjoja ja hedelmiä.. Vähän ois himottanut myös saman tuoksuinen vartalovoi mutta jäi kauppaan, sitä sorttia on vähän liian monta avattua purnukkaa.. :) Ja yksi niistä on vadelman tuoksuinen niin riittänee.

Kyllä tuo aurinko vaan piristää! Nyt tämä alkaa laittamaan ruokaa niin saa isäntä ja tytär murua rinnan alle kun tulevat kotiin, sitten olisi suunnitelmissa vaihtaa vähän kukille multia ja koittaa siistiä pihamaata "talven" jäljiltä. :)

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Lakkaushaaste, matta

Jokunen lakkaushaaste-ryhmän haasteista on jäänyt väliin vaikka kuinka monesta syystä, mutta nyt otin taas itseäni niskasta kiinni. Tällä viikolla haasteena on matta. Ihan erityisen paljon mun mieleeni mattana on glitterlakkaukset, eli semmoiset tietenkin tein.


Inspiraation lähteenä jälleen pinterest. Tuo kuviointi näyttää kyllä kivemmalta vähän pidemmillä kynsillä, eli mulle liian pitkillä.. :D Tuo etusormi on näistä onnistunein, vähän ois tarkemmin pitäny keskittyä. Mutta ihan kivan pirteät näistä tuli taas! Jostain syystä tulee yksi karkki mieleen, semmonen pehmeä pyöreä hedelmäinen karkki, monessa eri värissä semmonen värikäs-valkonen spiraalikuvio.. tajuskohan joku mitä ajan takaa? :D

Jostain syystä unohdin sit kuvailla lakkapullot. Kai se on kun ei tullut nostettua valolaatikkoa pöydälle, enkä osannut noita pulloja uloskaan kantaa.. No mutta, pohjalla Flormarin JG453, oranssi jossa reilusti kultaista shimmeriä, erittäin mainio lakka kaikin puolin. Glittersuunnitelmien vuoksi en lakannut tuota kuin yhden reippaan kerroksen. Ja glitterlakka on Golden Rose Jolly Jewels 122, kulta-hopea nättimyslakka ja glitteriä kyllä tässä riittää, paljon pienenpientä kultaista, hopeista taitaa olla kahta kokoa hexglitteriä. Tykkään! Tuo kultainen saa nämä aika kivasti sopimaan yhteen.. :)

Mattalakka viimeisiään vetelevä H&M Matte top coat. Toinenkin pullo jossain pitäisi olla, vaan ei tähän hätään löytynyt. Tuossa kyllä ärsyttää suunnattomasti se että pullosta ei näe paljonko tavaraa on jäljellä, kokomusta puteli..


Kävinhän minä ennen mattausta jo kuvan ottamassa kun aurinko paistoi, tässä ennen mattalakkaa siis. Mattana kyllä toimii ehkä paremmin, väitän minä.